Jocurile video moderne sunt declarate a fi prea simple

211097-rott2Este nevoie de dificultate in jocurile moderne?

Dificultatea inca nu exista in jocurile moderne, remarcam cel mai mult in jocurile Dark Souls de la From Software. Pentru un timp, Devil May Cry si Ninja Gaiden modern erau cunoscute pentru dificultatea lor, dar acest lucru a fost atenuat in continuarile dupa ce designerii originali au parasit compania. Protestul fanilor cand acele serii au inceput sa se duca in jos este un testament la cati oameni din lume, inca sunt in cautarea unei provocari.

Scena indie pare sa imbratiseze mult mai deschis aceste provocari. Bugetele mai mici, nici o presiune de la conducere sau grupuri de concentrare si oamenii care sunt mult mai pasionati in a produce jocuri video. Braid a fost un hit pentru jocurile indie si a avut mai multe portiuni de dificultate adevarata. Spelunky a fost urmarit de foarte multi fani loiali si majoritatea cu peste 1.000 de morti inainte de-al infrange pe boss-ul final. Risk of Rain foloseste dificultatea ca element nucleu de gameplay, jocul devine progresiv tot mai dificil, asa ca trebuie sa te decizi daca vrei sa petreci timp gasind power-ups sau sa te misti rapid prin nivel inainte ca dificultatea sa ajunga la nivele de Nightmare (cosmar). Majoritatea jocurilor au dificultate reglabila, cu setari ca modul 1999 din Bioshock Infinite, care este realizat special pentru jucatorii care cauta provocari old school.

Citeste si:  Felicitarile intregului business - o cale de succes

Nu putem ignora faptul ca jocurile mai vechi traiau intr-un balon in care nu exista internetul.

Cand scriam la diferite site-uri de gaming, am fost intotdeauna sub presiunea constanta de a scrie ghiduri la jocuri. Ghiduri la orice de la Flappy Birds pana la Final Fantasy XIV care ajungeau sa aiba de 1000 de ori mai mult trafic. Daca oamenii se blocheaza pentru mai mult de 5 minute intr-un joc, ei doar cauta solutia online.

Exista o multime de studii despre rabdare si atentia scurta a generatiilor tinere, si cred ca majoritatea loviturilor vin din multime. Aceasta este o portiune mai mare pentru oamenii care au cumparat jocul si sunt dispusi sa faca orice efort sa-l completeze. Multumita conectivitatii online, dezvoltatorii pot acuma sa urmareasca rata de completare a unui joc, si din nefericire doar 1/3 din oamenii care cumpara un joc, il termina.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *