Tabara cu iz sexual…?

Pentru cei care credeau ca nu mai sunt lucruri care sa surprinda, pentru cei care nu cred pana cand nu vad iata ca exista un motiv de uimire: tabara sexuala. Da, este adevarat am ajuns sa avem si asa ceva. Daca pana de curand vacantelee care promiteau o dezintoxicare pentru cei dependenti de internet se pare ca si in viata intima sunt probleme ce necesita rezolvare.

O tabara speciala

O initiativa a unui site care spune ca intr-o sesiune de 5 zile poti sa redevii activa si implicit sa iti schimbi viata. Caci in pasi simpli si de invatacei exact ca intr-o tabara cunosti ceea ce te tine in frau. In prima faza preia conceptul filmului “Yes man”. Pentru ca grijile se aduna, pentru ca ajungi in punctul in care oboseala sa isi spuna cuvantul si refuzi mai toate placerile vietii. Trebuie sa spui “da” si sa imbratisezi conceptul pentru mai orice.

A doua zi inseamna sa lucrezi pentru tine. Avem tendinta sa renuntam la comoditate si este si dovedit stiintific ca ne pierdem interesul fata de noi si aspectul fizic incet dar sigur. Chiar si cand este vorba de un cuplu sau mai cu seama in acest caz caci avand ideea ca partenerul te accepta asa cum esti ajungi sa nu te mai intereseze ce pui pe tine. E timpul insa pentru o schimbare.

A treia zi este practic si concret momentul de actiune. Este timpul sa imbratisezi conceptul de actiune chiar si cand timpul nu este in favoarea ta. Urmeaza introducerea in lumea jucariilor, a accesoriilor, sa condimentezi viata intima pentru ca in final sa existe dechidere catre aprecierea fata de propria persoana si fata de cel de langa tine.

Pe cat de interesant pe atat de unic. Insa in lumea in care baza este inca conceptul conservator este greu de crezut ca vor fi doritori din randul oamenilor simpli. Iti trebuie deschidere la nou, asta este sigur.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *