Angelina Jolie este gata sa faca o miscare surprinzatoare in cariera sa?

Angelina Jolie apare din ce in ce mai rar pe marele ecran. In octombrie 2019, va aparea in continuarea celebrului sau « Maleficent ». Dar de cand a lansat propriul sau film, in 2015, actrita nu a mai fost vazuta in alte filme.

De ceva ani incoace, aceasta s-a dedicat mai mult actiunilor sale umanitare. Suficient insa, pentru ca aceasta sa se gandeasca la o cariera politica?  Se pare ca nu exclude aceasta idee.

Angelina Jolie nu este pur si simplu doar actrita. Este si activista. Ambasadoare pentru refugiatii ONU de 20 de ani deja, vedeta de la Hollywood a avut o multime de misiuni in Venezuela, Peru, Irak sau Siria. S-a intalnit cu foarte multi refugiati, mai ales cu cei din Siria, a facut cunostinta cu venezuelenii exilati in Peru si a pus mult suflet in tot ceea ce face. Iar atunci cand nu se afla intr-o zona de conflict, fosta sotie a lui Brad Pitt se foloseste de cinema pentru a-si mediatiza actiunile sau luptele. Primul sau film, in calitate de realizatoare, vorbea despre razboiul din Bosnia in anii 1990. Al doilea film al sau, Invincible, a avut drept decor cel dea-l doilea razboi mondial.

Iar ultimul, First They Killed My Father, spune povestea cambodgienilor, intr-o Cambodgie pe care o cunoaste foarte bine, deoarece fiul sau adoptiv, Maddox de acolo provine.

Citeste si:  Ne putem prelungi viata...

Angelina Jolie ii apara deci pe cei oprimati, pe victimele diverselor conflicte din intreaga lume, aparand drepturile femeilor si copiilor in primul rand.

Dar oare urmatoarea etapa va fi politica? “Never say never”, a declarat Angelina Jolie pentru revista People. “Dar pentru moment, am incredere in alte persoane pentru a lupa pozitia de lideri. Si incerc sa vorbesc pentru cauzele in care cred cel mai mult”, a mai declarat aceasta. Incearca deci sa ajute sau sa schimbe lucrurile in felul sau.

Ultimul lucru pentru care s-a decis sa militeze cel mai mult- drepturile femeilor. Este de parere ca exista in lumea intreaga prea multe fete sau femei, care nu avanseaza deloc in situatia lor si care au si mai grav, in acelasi timp, drepturi din ce in ce mai putine.

Si pentru a se face auzita, Angelina Jolie nu se foloseste de retelele sociale, cum fac alte vedete, ci actrita a decis sa tina un editorial. Va avea deci o cronica in celebra revista « Time ». Redactorul sef de aici a precizat ca actrita va trata mai ales subiecte precum migratiile, conflictele sau drepturile omului.

Articolele sale vor aparea lunar pe toate platformele Time. Un articol, care va aparea in 1 iulie, a fost difuzat deja pe Web. Titlul sau suna cam asa: « Ce le datoram refugiatilor ». Primul sau articol a fost deja publicat in aprilie si a avut drept subiect femeile, despre care crede ca sunt elementul cheie atunci cand vine vorba despre pacea in Afghanistan. Oare despre ce va fi urmatoarea sa cronica? Vom afla in curand in revista Time.

Citeste si:  Beneficiile masajului la picioare inainte de somn

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *