Melania Trump, implicata intr-un scandal de deturnare de fonduri

O opera de caritate nu atat de caritativa…

Zvonuri cum ca Melania si Donald Trump au deturnat fonduri prin intermediul fundatiei lor de caritate au inceput sa circule deja de ceva vreme. Justitia a inceput deja o ancheta cu privire la acest caz, o ancheta care il vizeaza in special pe presedintele american dar care risca sa o incrimineze si pe prima doamna.

In timp ce Melania si Donald Trump au inceput deja sa sarbatoreasca Craciunul, cum decat deosebit de fastuos, un cadou otravit a sosit pentru prima doamna a Statelor Unite ale Americii. Inca de la alegerea sotului sau drept presedinte viata primei doamne s-a schimbat radical, a avut parte de o multime de probleme. Prima doamna a fost nevoita sa faca fata zvonurilor de infidelitate care circulau in jurul sotului sau si marturiilor extrem de detaliate oferite de Stormy Daniels cu privire la noapte petrecuta cu presedintele. Si, dupa aceste numeroase scandaluri sexuale, Melania Trump se afla intr-un alt scandal, de data aceasta de natura financiara.

In timp ce Donald Trump trebuie sa faca fata zvonurilor cu privire la o deturnare de fonduri, prima doamna se afla si ea in colimatorul justitiei. Acest scandal ar putea pata imaginea cuplului prezidential. Totul incepe acum doi ani, in momentul in care procurorul statului New York, Barbara Underwood, a lansat o ancheta care il viza pe Donald Trump si gestiunea fundatiei sale de caritate, Trump Foundation. O opera de caritate nu atat de caritativa pe care presedintele se pare ca a folosit-o in interesul sau personal. Conform procurorului Barbara Underwood, fundatia era asemeni unei banci destinate sa serveasca interesele  economice si politice ale Melaniei Trump, procuroarea denuntand o schema recurenta de acte ilegale.

 

Acte ilegale la care si Melania Trump a participat? In 2007, in timpul unei gale de caritate la Mar-a-Lago, viitoarea first lady a cumparat cu 20 000 deeuro un portret al sotului sau. O suma platita de Trump Foundation. Or, legea americana interzice cu desavarsire folosirea banilor propriei fundatii pentru a cumpara obiecte pentru sine sau pentru compania sa, in interes personal cu alte cuvinte. Sa fi beneficiat prima doamna personal de aceasta suma scoasa din fondurile organizatiei de caritate? Dupa ancheta desfasurata de procuroarea din New York fundatia Trump a acceptat sa se dizolve. Dar, in ciuda acestor zvonuri, Melania Trump a ales sa ramana alaturi de sotul sau, solidara.

In plus, in luna octombrie a acestui an au inceput alte zvonuri, cele ale divortului dintre cei doi. Se pare ca Melania Trump este devastata si oripilata la gandul ca sotul sau ar putea fi reales presedinte in 2020 deoarece odata cu acest statut au aparut si numeroasele probleme pentru ea. In plus, daca va fi reales presedinte, nu va mai putea divorta de el, in cazul in care apare iar ceva. Zvonurile spun ca Donald Trump o va lasa sa divorteze dupa ce isi incheie mandatul la Casa Alba. Dar Melanie nu crede ca va mai rezista patru ani daca Donald Trump este reales.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *