Avantajele unei navigatii dedicate in timpul unei calatorii

Vi s-a intamplat sa mergeti in vacanta si in drum spre destinatie sa nu gasiti indicatiile necesare? Sau din din cauza ambuteiajelor sa stati ore intregi in masina, doar cu un post de radio ale carui melodii le stiti pe de rost? Vacanta sau simplul drum intr-un trafic aglomerat poate deveni mai placut daca masina este echipata cu o navigatie dedicata.

Ce este o navigatie dedicata
In general, fiecare marca de masina are sistemul propriu, dedicat si diferit, dar uneori anumitefunctionalitati coincid. Cu alte cuvinte, exista navigatii dedicate pentru Opel, Renault, Volkswagen, Mercedes, BMW, etc. Aceste DVD-uri auto dedicate se integreaza la perfectie in bordul masinii, preluand chiar si comenzi de pe volan. Navigatiile pot fi cu „touch”, au porturi pentru USB, bluetooth, citesc DIVX-uri si au GPS. Pretul unei navigatii dedicate difera in functie de caracteristiticile lor: producator, design, functionalitati.

Avantajele unei navigatii dedicate
In unele zone din tara nu se prind prea bine frecventele radio, lucru care devine suparator cand melodiile se aud distorsionat. Daca veti conecta prin USB un stick la navigatia dedicata, puteti asculta muzica preferata fara interferente. De asemenea, nicio ruta nu o sa va mai fie necunoscuta, aplicatia GPS indrumandu-va pe traiectoria necesara astfel incat sa ajugeti la destinatie. In plus, atunci cand sunt copii la bord, pe un drum lung, pot deveni plictisiti si agitati. Unele DVD-uri auto permit vizionarea filmelor si ale desenelor animate, ceea ce le va capta atentia copiilor, lasand soferul sa se concentreze la trafic.

Cand ofertele turistice din alte tari devin tot mai atractive, un GPS devine tot mai util pentru soferi. Iar cand posturile romanesti preferate nu se mai aud cum adecvat, un stick cu muzica preferata este chiar util pentru a alunga monotonia unei calatorii lungi. Unde mergeti in viitoarea vacanta?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *