Din 2011 înspre 2012!

Cu grele sau cu uşoare, rele sau bune, a mai trecut un an din vieţile noastre. Am cunoscut oameni noi, poate i-am îndepărtat pe unii „vechi”, am terminat unele lucruri şi am început unele noi. Indiferent de cum a fost anul ce-a trecut, i-am spus deja „la revedere” şi l-am primit cu braţele deschise pe cel nou. Până la urmă …

… nu contează cum petrecem sfârşitul de an, contează cum vrem să fie noul an. Şi, mai mult decât atât, ce facem pentru ca noul an să fie aşa cum ne dorim. În rândurile ce urmează, noi – o parte din cei aflaţi în spatele Blog Event – am adunat niscaiva gânduri şi idei pe care vi le trimitem prin graţia butonului „Publish” din platforma WordPress.

            Adina – Sr. Editor
Sper ca anii ce au trecut să vă fi învăţat tot ce trebuie, astfel încât anii care vin să fie cei mai frumoşi.La mulţi ani!

            Bahnă Cristina-Maria (Cris-Mary) – Project manager
Fie ca anul 2012 să nu fie ultimul din existenţa noastră ci, din contră, să fie cel mai bun pe care o să-l trăiţi. Să fiţi mai iubitori, mai buni, mai sănătoşi şi productivi! xo xo

            Busuioc Alexandru (SagittariuS) – Jr. Editor
Nu-mi plac urările înflorite, cum se poartă în ultimii ani. Şi nici n-o să vă doresc să vi se-mplinească toate visele. În schimb, vă urez tradiţionalul “La Mulţi Ani!” şi fie să găsiţi puterea de a vă îndeplini singuri toate visele şi visurile pe care le aveţi!

Citeste si:  Anvelopele de iarnă – colacul de salvare al şoferilor?

            Moldoveanu Ecaterina (Kathy) – Redactor
Că tot vine 2012, că tot mai avem de trăit aproximativ 12 luni şi 21 de zile, eu,vă urez un an nou fericit, sănătos şi cu multe realizări!

           Rus Bianca – Jr. Editor
Fiecare dintre noi merită să fie cunoscut, iar Blog Event este alături de tine pe tot parcursul anului. Scrii şi citeşti pentru că iţi place, pentru că vrei să visezi, pentru că vrei să fii tu! Echipa noastră îţi urează La mulţi ani şi cât mai multă libertate în gândire!

            Sorin – Project manager
Scurt şi cuprinzător: multă sănătate şi inspiraţie pe măsură! La mulţi ani!

            Tomescu Florin – Redactor
Fie ca anul ce va să vie să vă aducă numai lucruri bune, belşug şi sănătate alături de cei dragi. La mulţi ani!

            Pentru că am promis echipei şi ştiu că muzica face minuni, mai jos sunt piese de ascultat. Ideea a fost să alegem între ceva ritmat sau chill-out, dar, pe principiul monden “să fie bine ca să nu fie rău”, sunt două piese. Una ritmată să vă bage în priză şi una chill, ca să vă relaxaţi la final de petrecere.

A New Beginning (Remake)

Citeste si:  Parfumuri scumpe, si totusi accesibile

The Things We’ve Lost

Numai bine şi s-auzim numai de lucruri bune pe noul an!

 

© imagine: Bahnă Cristina-Maria
© audio: Busuioc Alexandru

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

6 thoughts on “Din 2011 înspre 2012!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *