Lucky Studio Iasi face diferenta in buzunarul tau

Lucky Studio Iasi

Lucky Studio IasiIn Iasi exista un mare studio de videochat care s-a reinventat si care isi doreste sa schimbe perceptia asupra tuturor studiourilor de videochat din acest judet si poate din toata tara. Nu multa lume din Iasi stie ca, de fapt, inainte sa se numeasca Lucky Studio, acest studio de videochat se numea Fetele Norocoase, logo-ul ramanand in continuare acelasi, cu o figura feminina roz care face din ochi.

Lucky Studio Iasi chiar este ceva diferit in ceea ce priveste ideea de videochat si tot ceea ce tine de acest lucru si de aceasta activitate. Daca vei intalni prin oras unul dintre multele bannere si panouri luminoase afisate in punctele centrale sau poate chiar in locuri mai putin asteptate, cum ar fi pe Stefan langa Mitropolie sau langa diferitele facultati in care intra si din care ies atatia studenti cu atatea pareri si convingeri, iti vei da seama ca Lucky Studio este cat de poate de transparent. Ca afacere si ca tot ceea ce ofera si implica sau cere de la tine ca viitor model de videochat, totul este trecut cu exactitate si cu lux de amanunte fie pe panourile publicitare, fie pe site-ul oficial, fie pe diferitele forumuri dedicate acestuia.

Lucky Studio IasiDe ce spun ca acest studio de videochat, spre deosebire de alte studiouri de videochat sau spre deosebire de alte locuri de munca, face diferenta pe piata muncii din Romania? Pentru ca ceea ce poti obtine de aici in ceea ce priveste salariul este cu mult peste masura salariului mediu din Romania si intrece asteptarile, ajungand sa fie chiar de masura salariului mare din afara tarii noastre sarace.

Transparenta, ideea legalitatii, a unui contract de munca si a sigurantei locului de munca in aceasta societate, echipa formata numai din femei, respectul, prietenia, banii dati la urma programului in fiecare zi de munca, transportul asigurat in fiecare zi atat dus cat si intors, cazarea ocazionala, cursurile de limba straina pentru perfectionare, dar si bonusurile primite pentru un volum mare de incasari sunt ideale pentru fetele care isi doresc sa lucreze si sa faca un ban bun, din care sa si cheltuie, dar sa si puna deoparte pentru viitor.

Lucky Studio IasiLucky Studio Iasi este locul in care poti vedea adevarata valoare a banului si in care poti vedea diferenta in ceea ce priveste castigarea unui ban cinstit, ce inseamna efectiv castigarea unui ban facut de tine cu propriile eforturi si din ambitia proprie. Este grozav sa vezi cum proprii bani intra in buzunar si apoi cum poti sa ii cheltui pe ceea ce iti place mai mult si pe ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna si nu ti-ai permis. Este grozav sa mergi prin Pallas Mall si sa intri in toate magazinele in care nu ai indaznit sa mergi pana acum. Cum te simti cand intri in Sephora, in Nissa sau in Tommy Hilfiger sa ii cumperi ceva iubitului? Nu stii cum? Inseamna ca nu ai incercat inca experienta Lucky Studio care iti garanteaza castiguri substantiale si permanente.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

11 thoughts on “Lucky Studio Iasi face diferenta in buzunarul tau

 1. Din cate am inteles sunt castiguri mari. Cumva pe langa salariu in sine au bonus la angajare si tot asa. Mi se pare super. Unde mai gasesti asa job?

 2. Chiar ca poti vedea adevarata valoare a banului. Cand unu se chinuie pe un salariu mizer fetele aici intr-o zi fac cat altii pe toata luna

 3. Chiar se castiga atat de bine? Am inteles ca sutn bani multi
  la mijloc da atat de multi fata de orice alt job din tara? Curios.

 4. Da da. Curios sau nu sa stii ca sunt bani nu gluma.
  Gandeste-te putin: numai din auzite ce stiu unele fete si-au luat masina din
  bonus!

 5. Daca e contract la mijloc atunci numai bine. Ma gandeam ca nu e legal nici jobul nici cum se face. Daca e asa eu una as fi de acord.

 6. Suna bine sa zic asa. De la cap la coada si tocmai de asta
  este si controversat. Cine poate bine cine nu sa nu comenteze, parerea mea.

 7. Ba stiu, da da. Adica noi fetele suntem mereu disperate dupa haine, genti si toate alea si cand nu ai cu ce sa le cumperi e cam frustrant.

 8. Imi suna bine pt ca au chestii de astea, te invata, te ajuta
  si cu limbile straine. Adica se vede ca au trecut toti pe ritm modern sa faca din
  jobul asta ceva mai de clasa.

 9. Interesant acest site mai ales ca vorbeste despre un domeniu mai putin cunoscut in tarisoara noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca mai putin conoscut pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu sinonim cu faptul ca activitatea de videochat nu este una in limitele legalitatii, ba din contra totul este completat de legile existente in tara noastra. Este foarte util ca din acest site putem afla mai multe aspecte despre acest subiect tabu, deoarece numai in aceste conditii tinerele fete vor avea ocazia sa afle situatia reala despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui site putem afla si alte informatii utile despre videochat. Mai asteptam posturi la fel de informative si cu siguranta voi mai intra pe acest blog deoarece subiectele de aici sunt foarte bine documentate, ceea ce ma face sa devin un vizitator al acestui tip de blog Ziua buna!

 10. Si eu sunt de acord cu aceasta activitate, chiar daca vad pe alte bloguri ca sunt unele de 100 de ori mai ”fufe” decat cele care lucreaza in videochat, si se dau mari specialiste in etica si morala, desi sunt convins ca printre ele se regasesc si persoane care au si lucrat in videochat. Pana la urma fiecare sa faca ce vrea, si sa nu judecam pe nimeni in aceasta privinta, pentru ca nu avem dreptul, nu stim viata unei persoane, si nu ne putem da cu parere despre ce e bn si ce nu pentru ea. Numai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *