INTERVIU CU BLOGGERI : FLOREA CRISTIAN : ” I’m thankful to all those who said ‘NO’. Because of them, I did it myself.”

Oficial,începând de astăzi,ne aflăm în mini-vacanţa de 1 mai. Cu toate acestea,echipa nostră nu intră în vacanţa,de aceea ne-am propus să îţi oferim cel mai nou interviu marca Blog Event.

Îl am alături de mine pe Florea Cristian,care şi-a rupt un pic din timpul dedicat bacalaureatului care îi bate la uşă şi mi-a răspuns la câteva întrebări.

Iată ce a ieşit !!  

1. Cristi, înainte de toate, te voi ruga să începi printr-o scurtă caracterizare, atât a blogului cât şi a ta.

Aşa cum scrie şi în descrierea blogului, sunt un tip obişnuit din Focşani care iubeşte online-ul şi tot ce înseamnă acesta. Blogul a pornit din nevoia de a-mi exprima ideile, ca mai târziu să-mi dau seama că pasiunile mele, transformate în tutoriale, i-ar putea ajuta pe ceilalţi. Aşa am ajuns ca printre articolele obişnuite să amestec şi câte ceva despre WordPress şi Android.

2. Cât de mult te-a ajutat partea de online să te dezvolţi în cariera personală?

Extraordinar de mult! Datorită blogului am început să fiu un fel de web designer pentru diverse firme din Focşani. În plus, blogul mi-a scos în evidenţă greşelile gramaticale şi m-a ajutat să le corectez. Tot blogul m-a motivat să învăţ o grămadă de lucruri din diferite domenii. Un om care deţine mai multe informaţii are mai multe şanse să se facă plăcut în articolele sale, iar eu dacă n-aş fi vrut să mă fac plăcut, nu m-aş fi apucat de blogging.

3. În urmă cu ceva vreme, blogosfera românească te cunoştea sub numele de Grim Cris. De unde şi de ce între timp ai renunţat la acest nume?

Citeste si:  Interviu cu bloggeri: Tibi: "Eu niciodată nu voi şti ce voi scrie peste o propoziţie"

Grim Cris, deşi era un nickname destul de original, era mult prea copilăresc. Nu era un nickname pe care să-l văd cu un ditamai brand-ul în spate, cum e cazul lui Chinezu, Arhi, Zoso etc. M-am hotărât să renunţ la el pentru a inspira mai multă seriozitate şi respect, iar eu cred că am reuşit.

4. Ştiu că în urmă cu câteva zile ai acceptat o provocare. Povesteşte-ne un pic  despre ea!

Provocarea are legătură, în primul rând, cu depăşirea limitelor şi apoi cu sportul. A venit de la Motivonti şi am acceptat fără să stau pe gânduri, pentru că, aşa cum am zis şi pe blog, iubesc provocările şi sportul. Încă e perioada de înscrieri, deci ar fi bine să vă grăbiţi dacă vreţi să nu rataţi distracţia.

5. Care este părerea ta în legătura cu ACTA? Crezi că bloggerii noştri vor fi afectaţi?

Am aruncat şi eu o geană (hai, poate două) peste informaţiile care au legătură cu tratatul ACTA. Momentan, în mare, România cred că are nişte legi mult mai stricte decât impune tratatul ACTA. Oricum, având în vedere că pentru moment a fost suspendat (şi, cred eu, nimeni nu va mai aminti de el vreodată), mai bine îl lăsăm să se gândească singur dacă ar putea afecta bloggerii sau nu.

6. Care este citatul preferat?

Cu asta m-ai lovit. Am un site de citate şi mă întâlnesc în fiecare zi cu peste 20-30 de citate interesante. Mi-e greu să aleg doar un citat preferat, dar  am să ţi-l spun pe primul care mi-a venit în minte: “I’m thankful to all those who said ‘NO’. Because of them, I did it myself.” – Albert Einstein.

7. 1 mai la mare, la munte, în străinătate, sau acasă?

Citeste si:  Interviuri cu bloggeri: Luiza de la lizu.ro: "Planul meu offline e să trăiesc frumos să am ce povesti online."

Acasă, că peste câteva luni am un musafir important. Se numeşte Examenul de Bacalaureat.

8. Cum sună răspunsul perfect pentru tine?

Cu ceva muzică pe fundal. Probabil melodia asta.

9. Menţionează-mi trei nume din online de la care ai avut de învăţat în materie de blogging.

Am să menţionez un singur nume, dar care te face să te gândeşti la 6 oameni. E vorba despre DreamTeamRo, de la care învăţ în fiecare zi câte ceva în materie de blogging.

10. În afară de blogging cu ce altceva te mai ocupi?

Fac sport cât îmi permite timpul liber. Am făcut atletism până acum vreo 2 ani şi mi se pare tare ciudat să treacă timpul fără să mai ies la câte-o alergare. De aici şi răspunsul afirmativ la provocarea de la întrebarea 4. A, şi îmi mai place să degust bere. Responsabil, bineînţeles.

11. Cel mai neobişnuit cadou primit.

O iepuroaică de pluş îmbrăcată într-o rochiţă cu bulinuţe. Nu-mi venea să cred că-i pentru mine când am văzut-o. :))

12. Îţi mulţumesc pentru că ai acceptat provocarea mea, iar acum, că am ajuns la final, o să te rog să le transmiţi un mesaj cititorilor Blog Event dar şi celor care îţi urmăresc blogul.

Nu lăsaţi şcoala să vă distrugă creativitatea şi nu permiteţi nimănui să vă spună că nu puteţi face ceva dacă voi chiar vă doriţi să faceţi acel lucru. În rest, să ne citim cu drag. Îţi mulţumesc şi eu pentru interviu!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “INTERVIU CU BLOGGERI : FLOREA CRISTIAN : ” I’m thankful to all those who said ‘NO’. Because of them, I did it myself.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *