Noutati Netflix martie

In fiecare luna, Netflix adauga in catalog filme noi, seriale noi si documentare. Iata care sunt cele mai asteptate titluri pentru luna martie.

Against the Ice: 2 martie

In acest film, apartinand genului Aventura, adaptat dupa o poveste adevarata, o expeditie daneza in Arctic, organizata in anul 1909 de catre capitanul Ejnar Mikkelsen are drept misiune renegarea Statelor Unite ale Americii care revendica nord-estul Groenlandei lasandu-si echipajul la bordul navei. Mikkelsen, insotit de coechipierul sau mai putin experimentat, Iver Iversen, are parte de aventura vietii pe aceste pamanturi inghetate. Sunt nevoiti sa indure foame, frig, oboseala si atacurile ursului polar…reintorsi in tabara, constata ca vaporul a fost distrus de gheata. Le ramane doar speranta ca vor fi salvati.

The Weekend Away: 3 martie

In acest thriller, Leighton Meester joaca rolul unei tinere femei acuzate ca si-ar fi asasinat cea mai buna prietena in timp ce isi petrece weekendul in Croatia, departe de sotul si de copilul sau. Povestea este adaptata din best-sellerul cu acelasi nume scris de catre Sarah Alderson.

Pieces of Her: 4 martie

Intr-un orasel linistit din Georgia, un act de violenta declanseaza o serie de evenimente neasteptate. Andy Oliver, o adolescenta, incearca cu disperare sa afle adevarul despre familia sa. Se lanseaza intr-o aventura de-a lungul tarii pentru a descoperi cele mai intime secrete ale familiei sale.

The Adam Project: 11 martie

Acest film science-fiction va fi cu siguranta pe placul fanilor serialului Stranger Things si va pune la indoiala toate notiunile pe care le avem cu privire la calatoria in timp. Adam, un pilot, face o calatorie in timp pentru a-si regasi sufletul de copil si pentru a-si regasi tatal, disparut fara urma. Tatal sau era un fizician stralucit. Obiectivul sau este acela de a schimba trecutul, pastrand totodata viitorul. Simtim catastrofa sosind…in film joaca actorul Ryan Reynolds.

Bridgerton: 25 martie, sezonul 2

Aceasta a doua parte a filmului se intereseaza de Anthony, mezinul familiei, un tanar aflat in cautarea vicontesei ideale. Tanarul barbat va fi prins intr-un triunghi amoros care risca sa fie savuros. In acelasi timp, Lady Whistledown continua sa raspandeasca calomnii asupra inaltei societati.

Riverdale, sezonul 6, partea a doua

Celebrul serial pentru adolescenti revine in forta pentru o incheiere a sezonului cu numarul 6. Inca nu se stiu foarte multe lucruri despre sezonul 6. Insa, un lucru este sigur: oraselul Riverdale, linistit in aparenta, va contina sa fie teatrul unor evenmente dramatice si ale unor secrete sumbre. Fanii abia asteapta sa afle cat mai multe lucruri despre ucigasul in serie care incearca sa o elimine din peisaj pe una din personajele principale, Betty. Sezonul 6 va putea fi vizionat incepand cu data de 21 martie.

18 Martie

Black Crab (cu Noomi Rapace)
Human Resources
Standing up
Alessandro Cattelan : One Simple Question
Windfall
Light the night – Partea a treia
Young, Famous & African
Toy Boy – Sezonul 2

Asteptand noutatile lunii martie in materie de filme si seriale, va lasam in compania altor creatii Netflix precum Dark Desire sau One Of Us is Lying.

 

Sursa: https://www.programme-tv.net/news/series-tv/294070-netflix-les-nouveautes-de-mars-2022-quon-a-vraiment-hate-de-voir/

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *