Părinți ”nonconformiști”

Caz destul de interesant în Anglia. Părinții unui băiețel , i-au ”ascuns” acestuia identitatea sexuală, până la vârsta de 5 ani. L-au îmbrăcat frumos și în rochițe și în pantalonași, l-au lăsat să se joace și cu păpuși și cu mașinuțe, pe principiul că e bine ca micuțul să aleagă singur ce dorește.

Gestul lor a fost motivat de dorința de a-l feri de stereotipurile ”stupide”, iar acesta vine ca o încurajare a dezvoltării unei personalități proprii.

Când l-au înscris însă la școală, au cam fost ”forțați” de împrejurări să recunoască faptul că Sasha e băiețel.

Ce părere au psihologii? Nu prea au..pentru că astfel de cazuri au fost atât de rare, încât nu s-a gândit nimeni să facă vreun studiu. Cu siguranță că atunci când ca fi mare, o să fie foarte șocați de faptul că Sasha vine acasă cu un topor pe care îl va înfige direct în ei ;)

Ce aș propune eu? Să îl pună pe tatăl său să poate rochiile mamei, iar pe mamă să poarte mustață. Poate asta o să îi ajute și pe ei să își descopere adevărata identitate :D

 Sursa: Publika.md

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Părinți ”nonconformiști”

  1. Doamne….. am vazut si eu la TV acum ceva timp…. Si mai sunt cateva cazuri:| Parinti…idioti???? e putin spus

  2. Pai vrand sa-l lase pe copil sa decida ( ceea ce nu poate face la varsta lui), mai mult il fac confuz…prin urmare, parintii astia nonconformisti, ar trebui reeducati, si sa vada care sunt urmarile actelor lor asupra unui copil! Jesus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *