Romanul, acadeaua si suptul

Nu ştiu câţi dintre voi au auzit de trombon.ro …

Trombon.ro este un site care oferă ştiri ”prelucrate” . Deşi sunt cunoscuţi pentru asta şi au nume mai mult decât sugestiv, Trombon.ro reuşeşte cu multe articole să fie luaţi ca şi sursă credibilă şi astfel se naşte o ştire frumoasă preluată de ziare, radio şi televiziuni.

Nu mică mi-a fost mirarea să aud o ştire conform căruia romanii sunt cei mai mari consumatori de acadele la nivel mondial, asta după ce s-au realizat câteva studii şi s-au descoperit că savuram în medie  anuală  un număr de : 69 :)  acadele.

Lucrând în industrie şi chiar lucrând cu acadeaua care este lider de piaţă în România în acest moment, mi-am dat seama din prima că această ştire este departe de realitate aşadar am dat un google search să văd de unde a plecat. Nu m-a mirat când am văzut că sursa informaţiei este trombon.ro şi cei care au muşcat momeală au fost cei de la evaclub.ro şi Kiss Fm-ul , care a inclus  ştirea în programul din această dimineaţă .

M-am amuzat teribil şi m-am gândit că am poza perfectă într-un catalog de prezentare  care se potriveşte la fix pentru subiectul acesta care conţine aşa : ştiri false, naivitate, (ne) verificarea sursei şi acadele :

Citeste si:  Știri făcute în căciulă de miel

” The pleasure of sucking- original  campaign Chupa Chups ”:

 

Concluzia :” There is a sucker born every minute!” .. nimic mai adevărat după cum am văzut în  acest articol :)

P.S: Clar acest articol intră şi în rubrica Ad Break datorită  posterului care mi se pare a fi foarte creativ.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Romanul, acadeaua si suptul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *