Stilul clasic vs stilul modern pentru eleganta casei tale

mobila lemn masiv

Suntem diferiti iar acest lucru se traduce prin toate alegerile pe care le facem. Asa cum o carte de vizita importanta pentru personalitatea noastra este modul vestimentar pe care il adoptam si modul in care am ales sa ne amenajam locuinta poate sa devina o oglinda a preferitelor si alegerilor noastre. Asa ca, alege sa-ti decorezi locuinta cu stil si multa originalitate, astfel incat sa primeasca admiratie chiar si din partea celor mai carcotase priviri.

Daca iti doresti sa nu dai gresi in acest domeniu, iti recomandam sa tii cont de cateva sfaturi care sa-ti permita sa iti amenajezi casa tinand cont de regulile impuse de un anumit stil de design de interior. Cele mai importante si complexe stiluri sunt cel clasic si cel modern, intre care exista diferente destul de graitoare.

Daca esti o persoana idealista, atunci cu siguranta nu-ti vei dori sa amesteci caracteristici ale acestor doua stiluri de design interior, astfel incat rezultatul vizual sa nu fie unul perfect. De aceea este recomandat sa stii care sunt diferentele dintre aceste doua stiluri.  Mai intai de toate ar trebui sa stii ca aceste stiluri nu definesc doar o imbinare de forma si culoare a mobilei ci reusesc sa-ti desluseasca si personalitate.

Astfel stilul clasic este cel preferat de persoanele boeme, romantice, ce pun aceent de detalii si are ca si element dominant mobila lemn masiv. La cealalta extrema se gaseste stilul modern care defineste persoanele dinamice, practice si originale, avand ca si caracteristica definitorie estentiala functionabilitatea si comoditatea.

Citeste si:  Parfumuri scumpe, si totusi accesibile

Moduri diferite de exprimare a elegantei

Stilul de design interior clasic iti ofera o viziune foarte meticuloasa a esteticii, astfel toate detaliile sunt foarte bine puse la punct si evidentiate. In opozitie, stilul modern poate chiar sa fie definit prin cat mai multa asimetrie si simplitate. Daca intr-o locuinta decorata in stilul clasic luminozitate nu o sa fie o caracteristica dominanta si asta datorita prezentei mobilei lemn masiv care tinde sa ocupe cat mai mult timp si sa impedice lumina sa patrunda in camera, intr-una in care domina stilul modernit, spatiul si lumina naturala nu vor reprezenta o problema.

Astfel daca ai o locuinta spatioasa si iti place grandoarea, alege sa o decorezi in dulcele stil clasic iar daca nu dispui de foarte mult spatiu si-ti doresti confort maxim si originalitate alegerea ta ar trebui sa fie reprezentata de stilul modern.

Piesele de mobilier suspendate, cat mai slab reprezentate, colorate, minimaliste sunt apanajul stilului modern si-ti ofera posibilitatea sa te bucuri de multa creativitate si de un strop de non-conformism. Acest tip de mobilier reprezinta o adevarata provocare pentru industria in domeniu care isi doreste neincetat sa impresioneze.

Mobila lemn masiv cat mai grandioasa, cu cat mai multe detalii, intr-o singura culoare, dominata de o sobrietate aparte, reprezinta o adevarata opera de arta pe care doar anumiti producatori pot sa o transforme-n realitate. Aceasta reprezinta cel mai fidel limbaj de exprimare a stilului clasic.

Citeste si:  PetExpo Romania 2012

Avand in vedere aceste caracteristici de baza, tinand cont de parerea specialistilor si in acelasi timp de propriile gusturi si preferinte, putem sa ne decoram locuinta astfel incat sa reprezinta cartea de vizita de care niciodata sa nu ne fie rusine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *