Top tipuri de jocuri cele mai populare in anul 2019

Lumea jocurilor este una extrem de fascinanta si extrem de vasta. Si propune mereu tot felul de experiente noi pentru a propune utilizatorilor sai cele mai interesante si mai originale experiente.

Din aceste motive, pe piata se regasesc din ce in ce mai multe jocuri, pe placul tuturor. Dar oare care sunt cele mai populare tipuri de jocuri ale anului 2019?

Jocurile MMO, adica Massively Multiplayer Online. De peste zece ani, jocurile de tip MMO sunt cele care atrag din ce in ce mai multa lume datorita aspectului lor comunitar. In loc sa joace singuri contra masinii, jucatorii au ocazia de a infrunta alti jucatori din lumea intreaga. Se pot asocia astfel pentru a forma echipe. Si se vorbeste despre jocuri Massively Multiplayer Online, deoarece jucatorii au ocazia de infrunta concurenti din lumea intreaga, sute, chiar mii pot sa joace acelasi joc pe acelasi server.

Jocurile RPG, adica Role – Playing Game. La fel ca si jocurile MMO, si jocurile RPG au un succes nebun. Aceste jocuri sunt bazate pe role play, adica iti permit sa intri in pielea mai multor personaje in povesti cu cel mai bogat scenariu. Jucatorii trebuie deci sa ia deciziile intr-o lume mai mult sau mai putin complexa iar mai apoi alegerile sale sunt cele care influenteaza scenariul si viata altor personaje. Cele mai populare sunt cu siguranta: The Witcher 3: Wild Hunt, Divinity: Original Sin 2, Disco Elysium si Pillars of Eternity.

Citeste si:  Xbox Wireless HeadSet: Microsoft dezvaluie noua casca gaming si universala

Battle Royale. Intr-un registru cu totul diferit, jocurile de acest tip sunt din ce in ce mai populare. Este vorba despre lupte unde mai multi jucatori se infrunta pe un teren pana cand nu mai exista supravietuitori. Cele mai apreciate sunt cu siguranta Call of Duty, PUBG, Maverkicks sau Apex Legends. La aceste jocuri, ai nevoie de strategie, de inteligenta si de dexteritate. In aceasta categorie se remarca Apex Lgends care seamana putin cu Fortnite. Dar daca ai jucat si Titan fall vei vedea ca seamana putin si cu acesta. Unii spun chiar ca este cel mai bun din categoria sa.

Jocurile din lumea sportului. Industria gamingului s-a dezvoltat enorm in ultima vreme dar jocurile inspirate din lumea sportului sunt indetronabile. Aceste jocuri iti permit sa te joci cu prietenii tai, sa incarnezi jucatori reali din lumea sportului si sa infrunte anumite strategii foarte bine elaborate..

Astfel ca jocurile precum FIFA sau Madden sunt extrem de realiste iar fiecare noua versiune are un enorm succes, la fel ca si precedenta.

Action- Adventure. Jocurile de actiune sau de aventura seamana mai mult cu un film interactiv mai mult, nu cu jocurile traditionale. Din acest motiv, captiveaza jucatori de toate varstele, dar si de sex masculin sau feminin, deopotriva.

Citeste si:  Tehnologie de jocuri - De ce majoritatea cazinourilor preferă software-ul Playtech

Cei care adora deci acest gen de jocuri iubesc jocurile bogate si foarte reusite precum Tomb Raider sau The Legend of Zelda. Actiunea este aici sublimata de catre personaje foarte profunde de scenarii foarte captivante si de explorarea unor universuri diferite. Un cocktail perfect pentru a incanta deci o multime dejucatori.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *