Nu mai faceți sex!

V-ați întrebat vreodată care este secretul longevității? Recunosc, eu una, da! Ei bine, în cazul în care nu ați găsit încă soluția, venim noi cu una. Nu mai faceți sex! Un păstor de capre din Ucraina asta a făcut…sau mai bine zis NU a făcut, iar în consecință a atins venerabila vârstă de 116 ani.

Sunt un om foarte religios, iar biserica spune să nu faci sex înainte de căsătorie. Cum nu am avut niciodată o soţie, n-am avut parte de sex până acum. Oamenii necăsătoriţi trăiesc mai mult. Cei căsătoriţi se ceartă mereu, iar acest lucru nu e bun pentru sănătate. Acesta e motivul pentru care am trăit atât. În plus, n-am fost niciodată un om curios. Cei care ştiu prea multe sfârşesc rău. Mai bine să rămâi prost şi să nu ştii nimic”.

Pe lângă faptul că a renunțat la această plăcere carnală, păstorul nostru nici pe la școală nu a prea mers. A învățat să își scrie numele și…cam atât. În concluzie și ignoranța este un factor important când vorbim despre longevitate.

Ținând cont de faptul că mulți dintre noi am ratat startul unei vieți aproape veșnice, nu pot decât să sper că ne-o vom trăi pe cea care o vom avea într-un mod cât mai plăcut! :)

Citeste si:  Statut de femeie in comunitatea mulsulmanilor

Sursa: Stiri.haios.ro 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

11 thoughts on “Nu mai faceți sex!

 1. Sunt sigura ca nu de la ignoranta si sex i se trange longevitatea ci genele bune….dar daca ar fi stiut asta, si ar fi citit, ar fi facut sex :))

 2. 116 ani…?116 ani de…degeaba…/oricum asocierea variabilelor nu mi se pare relevanta, nu cred ca exista o corelatie negativa no sex (-) => (+)much more years…sunt atat de multe alte lucruri obiective sau mai mult subiective din viata personala a "nefericitului" care ar trebui luate in calcul pentru a demonstra validitatea ipotezei asteia.

  daca as incerca totusi sa sustin ipoteza asta abordand o perspectiva mai umanista as zice ca omului astuia i s-a oferit sansa de a-si implini viata petrecuta atata timp fara "rost" si nu ma refer la sex, ci mai degraba la
  lipsurile sale : pe plan afectiv, sotia, familia ; indiferenta si limitarea cognitiva (lipsa curiozitatii, pastor de capre).
  In concluzie cred ca este clar cine isi poate rata astfel startul unei vietii "vesnice" in functie de perceptia fiecaruia despre eternitatea subiectiva…

 3. Luchian, renunțarea la o viață sexuală activă, nu îți garantează o viață lungă. Hai să ne gândim totuși, că până la urmă, organismul uman a fost creat și pentru această activitate..:)
  Și da, pe lângă plăcerile trupești mai sunt multe alte ”momente” pe care din păcate le pierzi…:)
  Faptul că el a atins această vârstă se datorează unor gene foarte bune :)

 4. Mai bine imi traiesc viata, ma casatoresc si traiesc 80-90 de ani decat sa stau ca asta :| Si cred ca multi mi-ar da dreptate

 5. Secretul de a o lungi(viata bineinteles) cat mai mult, ramine totusi un mister, unii maninca iarba(vegetarienii) altii maninca orice(inclusiv rahat-politicienii), unii traiesc mai mult altii mai putin, dar ce ma surprinde este ca cei care ti-au comentat articolul au vazut o singura expresie"nu mai faceti sex". Problema mea e: De ce mma draq sa traiesti 2591 de ani daca iti dai cu inghetata`n frunte si IQ-ul tau nu e mai mare decat temperatura corpului?Daca te multumesti cu o banana si te urci inapoi in copac de unde ai venit atunci e ok.

 6. Doamne!!! Cum sa traiesti atatia ani fara sex?:)))) Chiar noaptea trecuta i am facut iubitului meu o seara dragutza purtand o costumatie unica . am comandat o direct de pe http://www.erotica.ro si am platit cand a ajuns curierul..a fost dementiala noaptea! :P cum sa pierzi astfel de momente in viata???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *