Interviu cu bloggeri: Nihasa ” Tu să fii mulţumit de ceea ce scrijeleşti pe blog “

Nu ştiu cum se face,însă numai când nămeţii sunt cât casa, am plăcerea de a sta la taclale cu oamenii fani ai blogosferei .

Deşi afară sunt multe minusuri sub 0 grade,astăzi am stat la poveşti cu Bogdan Epure aka Nihasa . Iată despre ce am discutat .

Salut Bogdan! Ne pare bine că ai acceptat să stai de vorbă cu noi, echipa blogevent.ro. Înainte de toate, te rog să ne spui câteva cuvinte despre tine, aşa, o scurtă caracterizare.

Hei, din păcate îmi e atât de greu să mă  autocaracterizez încât prefer să mă abţin :)

Ce înseamnă pentru tine blogul, cât de mult te-a ajutat în ascensiunea ta profesională?

Blogul este un aspect destul de important din viaţă. Colţişorul meu de nebunie. Pe plan profesional datorită blogului aş putea să spun că a fost motivul pentru care m-am angajat în industria asta. De fapt blogul a facilitat întâlnirea unor oameni foarte mişto cu care mai apoi am început să colaborez profesional.

De ce nihasa? De unde ideea, ce înseamnă?

Ah acum e momentul ăla penibil când trebuie să explici nickname-ul de acum 8-9 ani când aveai mai puţină minte şi erai mai uşor de impresionat. Ok hai sa încercăm. Nihasa inseamna diavolul la indienii din America de Nord. Nu am înclinaţii de genul acesta dar sună bine şi mi-a făcut cu ochiul.

Ştim că ai fost la petrecerea zonga.ro. Povesteşte-ne câte ceva de acolo. Cum ţi s-a părut? Ce ţi-a plăcut, ce nu ţi-a plăcut?

Citeste si:  Interviu cu bloggeri: Alexandru Anton (Batonel): ” Il simpatizez pe Catalin Burlacu”

Z party a fost una dintre cele mai reuşite petreceri cu bloggeri la care am fost. Pe cine mint?! Mai toate petrecerile cu bloggeri la care am fost au fost extraordinare pentru că oamenii sfinţesc locul şi nu tematica specifică. Totuşi Zonga party a fost ceva inedit pentru blogosferă (cred) a fost semi costumată şi  cred că din acest motiv mai toată lumea are numai wow-uri de zis despre ea. Ne trebuie mai multe petreceri costumate.

În general participi la întâlniri ale bloggerilor? Cum ţi se pare ideea aceasta?

Mie îmi plac bloggerii. Sincer. Oamenii sunt mişto şi din acest motiv ajung mai la toate party-urile cu aceştia. Îmi place foarte mult că  poţi să  cunoşti mulţi oameni cu care totuşi ai ceva de împărţit. Te ştiu ei sau îi cunosti tu. Aveţi  ceva de împărţit  şi  automat un conversation starter.

E un subiect care ne freamătă pe toţi zilele astea. E vorba despre ACTA. Tu ce părere ai, e o idée bună, crezi că îi va afecta pe bloggeri?

ACTA în idee este un lucru bun. Cum e formulată legea momentan lasă  loc de abuzuri şi cred că toată  lumea îşi  dă seama că acele abuzuri nu trebuie să  fie tolerate. Era o zicală veche adaptată  pentru ACTA:  Fă ce ar zice ACTA dar nu prin modul lor. Cu alte cuvinte copyright-ul trebuie  respectat dar nu trebuie să se transforme într-o cenzură.

Dacă tot am pomenit de ACTA, cât de mult crezi că se vor dezvolta blogurile în câţiva ani? Unde crezi că vor ajunge?

Mie mi se pare că încet încet bloggerii vor suferi de boala de care suferă şi presa scrisă. Ajung să abordeze cele mai jenante subiecte de dragul cititorilor şi astfel să se pervertească  în ceva ce e prea familiar acestora. Vor rămâne câţiva puternici dacă nu au rămas deja iar restul vor încerca prin toate mecanismele jegoase să îi ajungă. Acum vorbesc de cei care fac bani din asta. Pe restul nu îi va interesa acest aspect şi îşi vor păstra puritatea actuală.  Blogurile suferă şi acum din cauza reţelelor sociale şi  vor suferi şi mai mult,trebuie doar să se adapteze şi să  îşi dea seama ce este cu adevarat importat: tu sa fii multumit de ceea ce scrijelesti pe blog.

Ce părere ai despre proiectul nostru, ce sfaturi ne-ai da pentru a ajunge sus?

Citeste si:  Interviu cu bloggeri: Ana Musat de la Questioare: “The secret of success is to know something nobody else knows“

Timpul ne va spune. Momentan am senzaţia că încă sunteţi la început. Multă perseverenţă şi  pasiune ar trebui să vă ducă acolo sus.

Ne apropiem cu paşi rapizi spre finalul acestui interviu, când nu eşti blogger, ce alte activităţi ai?

Sunt un om ca toţi ceilalţi cred. Sunt un animal social cu diferite preocupări care nu lasă  cum ar zice clasicul lătrător în viaţă … îmi ocupă tot timpul.

Şi acum pentru cititorii noştri şi pentru cei care mai aruncă o geană şi pe nihasa.ro un îndemn, o poruncă, un mesaj.

Trăieşte-ţi viaţa.Bucură-te de fiecare moment. No regrets. Mai ales dacă eşti bărbat. Mai ales dacă eşti stângaci (cc femeile trăiesc cu 10 ani mai mult ca barbaţii iar stângacii cu 9 ani mai puţin ca dreptacii).

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *