Interviuri cu bloggeri: Chinezu: “Am decis când am început să iau în serios blogul să scriu pagini de carte 2.0”

Bine v-am regăsit la un nou interviu marca blogevent. E vineri şi ne-am gândit să vă facem sfârşitul de săptămână mai plăcut. Sper că am şi reuşit. Îl avem alături de noi pe Cristian China Birta, sau Chinezu pentru blogosfera românească. În continuare va invit sa va delectati cu răspunsurile Chinezului, oferite în limba romană.

1.Ai ajuns unde ţi-ai propus în blogging?

Îţi zic un mare şi hotărât DA :D Deşi, evident, răspunsul e mai detaliat, căci vorbim de mai multe
obiective, unele depăşite, altele modificate pe parcurs, căci aşa e în viaţă, dar pe total nu mă pot plânge
nici un milimetru :D

  2.Care o consideri cea mai mare realizare , de exemplu o campanie care a ieşit mai mult decât perfect?

Nu exista campanie perfectă, căci nu îmi place de nici o culoare să lucrez cu absolutism. Dar la capitolul realizări aş putea zice că mi-a ieşit chiar binişor impunerea brandului chinezu în blogosfera, nici cu blogalinitiative.ro nu mi-e ruşine, iar sportlocal.ro şi politicalocal.ro se mişcă mai mult decât binişor. Na, hai că am făcut product placement acilea.

3.Regăseşti aceeaşi  plăcere în scris pe care o aveai şi la început?

Dacă nu aş face cu plăcere ce fac, atunci eram demult cu nervii praştie… Dar tocmai asta e fain în activitatea mea 2.0, e ca mâncatul, plăcerea vine mâncând şi încercând tot felul de sortimente diferite, făcând mereu altceva.

4.Crezi că un blogger poate schimba sau influenţa oamenii?

Cred că un blogger (dar şi alte categorii de prestatori într-ale cuvântului) pot face oamenii să vadă altfel lucrurile, să le dea muniţie pentru a începe să gândească, să înţeleagă că lumea nu e formată din alb şi negru, ci dintr-o infinitate de nuanţe de gri…

5.Consideri că blogosfera românească este mult prea saturată sau mai este loc sub soare şi pentru alţii?

Blogosfera românească este abia la început, dacă o luăm ca termen general. Dar părerea mea este că putem vorbi despre mai multe blogosfere, care se mişcă în ritmul lor şi care au viaţa lor. Unele au obosit deja şi au nevoie de o infuzie de sânge proaspăt, altele abia îşi dau seama de ce au de făcut, iar altele nu s-au născut încă.

6.Trecerea la întrebări mai personale o facem prin întrebarea : pălincă sau vodkă?

Bere :D

7.Familia şi prietenii îţi spun pe numele de botez sau îţi spun Chinezu? La care răspunzi mai repede?

M-am obişnuit să răspund instant când mă strigă şi aşa, şi aşa,  pentru că de când mă ştiu lumea îmi spune şi Cristi şi Chinezu. Mai ciudat e când lumea îmi spune domnul Cristian… :D

8.Te-ai gândit să scrii o carte? Şi dacă da, care ar fi subiectul?

Am decis când am început să iau în serios blogul să scriu pagini de carte 2.0. Şi fac asta cam în fiecare zi. O carte de aia clasică ? Poate că. Căci sunt genul de om care never says never. Dar acum, când mă întrebi, nu am nici un plan pe zona asta.

9.Cum se relaxează Chinezu?

Cu familia. Căci am 3 pitici senzaţionali, Patricia, Mara şi Alex, o doamnă a sufletului meu minunată şi un câine, Luna :) Ştii ce frumos este când închid laptopul şi devin « tati »…

10.O întrebare pentru Piticu ?

Când o să crească mare? =))

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

17 thoughts on “Interviuri cu bloggeri: Chinezu: “Am decis când am început să iau în serios blogul să scriu pagini de carte 2.0”

  1. Frumos interviu, dar se observa totusi ca vorbeste un pic de la inaltime…dar nu pot sa il acuz de acest lucru pentru ca a facut deja lucruri mari in Blogosfera romaneasca…il felicit si ii doresc numai bine!

  2. Ma gandeam ca nu o sa publicati comentariul anterior si stiu ca nu o sa-l publicati nici pe acesta…blogger-ii mari sunt "protejati"…o seara buna!

  3. Buna, nu protejam pe nimeni , insa comentariul tau a intrat in spam. Este dreptul tau de a avea o parare despre un lucru si nu cenzuram decat atunci cand situatia o cere . O seara frumoasa ;)

  4. Nu-l cunosc personal pe Chinezu. Acum un an cand eram la inceput de drum cu blogul mi-a dat un sfat (printr-un comentariu la el pe blog) la solicitarea mea in legatura cu bloggingul. Putea foarte bine sa nu ma bage in seama in mediul online.
    Nu mi se pare ca vorbeste de la inaltime in acest interviu. :)

  5. Am asteptat mult interviul cu tine…eram curioasa de intrebari. Eu te-am cunoscut un om sincer si nu m-au dezamagit raspunsurile. Felicitari.

  6. ca de obicei, un tip foarte fain Chinezu, prin tot ceea e face, inclusiv in acest mini interviu pe care ti l-a dat ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *