Nintendo dezvaluie intr-un clip video continutul muzeului sau incredibil

Gigantul japonez al jocurilor video tocmai a dezvaluit muzeul sau interactiv, care este visul oricarui fanboy.

Nintendo dezvaluie in sfarsit ambitiosul sau proiect de muzeu, programat sa se deschida la Kyoto pe 2 octombrie 2024. Intr-un Direct prezentat de Shigeru Miyamoto insusi, compania dezvaluie un loc care promite sa inspire fanii cu un amestec unic de istorie si interactivitate.

O calatorie prin 135 de ani de istorie

Al doilea etaj al muzeului este o veritabila masina a timpului. Vizitatorii vor descoperi evolutia completa a produselor Nintendo, de la cardurile Hanafuda la cele mai recente console, precum si obiecte neasteptate, cum ar fi carucioare si jucarii care arata ca arme de foc.

Aceasta expozitie cuprinzatoare evidentiaza radacinile diverse ale companiei si calatoria fascinanta catre statutul de simbol al jocurilor video. Fanii vor putea observa indeaproape evolutia consolelor si a designului jocurilor, cu un accent deosebit pe seriile emblematice precum Super Mario.

Muzeul nu prezinta doar hiturile. Acesta ofera, de asemenea, o privire asupra primilor pasi ai Nintendo in industria jocurilor video, expunand prototipuri de controlere si produse care nu si-au gasit neaparat publicul. Cu alte cuvinte, este posibil sa gasesti in acest muzeu Nintendo console si alte produse despre care nici macar nu stiai ca exista.

Citeste si:  God of War: Ascension multiplayer trailer

O experienta interactiva revolutionara

In timp ce etajul al doilea plonjeaza vizitatorii in trecut, primul etaj ii propulseaza in viitorul divertismentului interactiv. Creativitatea Nintendo este pusa in valoare aici, podeaua fiind transformata intr-un ecran gigant interactiv care poate fi controlat cu ajutorul unui dispozitiv furnizat de muzeu.

Din cele opt experiente oferite, trei au fost prezentate in acest Direct, in timp ce celelalte pot fi descoperite la fata locului. Puteti folosi Ultra Machine de la Nintendo, care a aparut in 1968. Un aruncator de baseball unic in interior. Apoi, 13 jucatori se pot bucura de Zapper & Scope SP, versiuni modernizate ale celebrelor arme de la NES si Super Nintendo pe un joc de tir urias. A treia experienta este cea mai salbatica. Aici puteti juca jocuri Nintendo folosind controlere gigantice atat de mari incat este nevoie de doi oameni pentru a le manevra. Prezentarea acestei experiente interactive cu Wiimote-ul urias este hilara.

Aceste atractii sunt o ilustrare perfecta a filosofiei Nintendo: sa inoveze, ramanand in acelasi timp fidel mostenirii sale.

Pe langa jocuri, muzeul ofera si alte activitati creative, cum ar fi sansa de a-ti picta propriile carti Hanafuda. O cafenea si un magazin de suveniruri cu produse exclusive pentru muzeu completeaza oferta, promitand o experienta total imersiva in universul Nintendo.

Citeste si:  Lollipop Chainsaw - cum să ciopârteşti zombii cu drujba

Shigeru Miyamoto a incheiat prezentarea cu o reamintire a misiunii centenare a Nintendo: sa creeze divertisment pentru intreaga familie.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *