Romane de descoperit in Februarie

Poate, pentru unii, anul 2022 va fi anul primilor pasi in literatura. Si, au nevoie de cele mai frumoase romane de citit.

American Predator, Maureen Callahan

In 2019, cand a fost lansata, cartea a starnit atat reactii negative cat si reactii pozitive deoarece spune povestea unui ucigas in serie de care aproape nimeni nu a auzit: Israel Keyes. Timp de aproape 15 ani, barbatul a fost totusi destul de “activ” pe teritoriul american, lansand in urma sa o cantitate destul de mare de cadavre. Curioasa sa inteleaga cum un asemena criminal a putut actiona in voie fara sa atraga atentia politiei sau FBI, jurnalista Maureen Callahan a decis sa faca propria sa ancheta pentru a deslusi misterul.

Connemara, Nicolas Mathieu

In 2019, Nicolas Mathieu ne incanta cu Leurs enfants après eux. Si nu suntem singurii care au apreciat acest roman deoarece scriitorul francez a primit un Goncourt pentru acest roman. Acum abia asteptam sa descoperim Connemara care vrbeste despre o femeie in varsta de 39 de ani care a reusit aproape in toate domeniile vietii: studii, cariera, copii, o casa frumoasa. De cealalta parte, Cristophe are toate atributele unui loser: are peste 40 de ani, locuieste cu tatal sau, isi castiga existenta din vanzarea de hrana pentru caini si nu are proiecte de viitor.

Citeste si:  Cele mai tari concepte de aparate de zbor din 2015

Tuos Ojos en una ciudad gris, Martin Mucha

Lima, anul 1990…Jeremias Carpio traverseaza zi de zi orasul cu autobuzul in drumul sau spre Universitate. Calatorii, marea majoritate saraci, traiesc intr-o lume dominata de mizerie, de furturi, violuri si violenta. Abandonat de tatal sau, cu o mama ruinata din cauza crizei financiare, Jeremias locuieste impreuna cu bunicul sau pana cand acesta pleaca intr-o lume mai buna…Lima este separata de un perete, de o parte sunt cei bogati, de cealalta parte sunt cei saraci. Dupa moartea bunicului sau, Jeremias locuieste impreuna cu unchiul sau, intr-o vila superba. Viata lui Jeremias va fi data peste cap…

Institutul, de Stephen King
Institutul este un thriller superb si emotionant deopotriva. Tim Jamieson, un fost politist, accepta sa coboare dintr-un avion supra aglomerat datorita faprului ca va fi compensat pe masura. Decide sa isi continue drumul pe autostrada, va face autostopul.

Minneapolis. In mizeul noptii, necunoscuti intra in casa lui Luke Ellis, in varsta de 12 ani. Ii ucid parintii si il rapesc. Cand se trezeste, se afla intr-o camera, asemanatoare cu a sa de acasa, insa fara geamuri. Pe coridor sunt numeroase alte camera unde lcouiesc alti copii de varsta sa. Punctul lor comun? O inteligenta iesita din comun si, mai ales, puteri fizice nemaibanuite. Institutul i-a crescut pe acesti copii, niciunul din ei nu va putea iesi din acest loc.

Citeste si:  Vei fi acolo? de Guillaume Musso, o carte spectaculoasa

Violeta, Isabel Allende

Cel mai recent roman al celebre autoare a fost lansat pe data de 25 ianuarie. Violeta este cea mai mare fata dintr-o familie de cinci baieti. Viata sa este marcata de o serie de evenimente extraordinare precum Gripa Spaniola. Romanul este scris sub forma unor scrisori care o persoane pe care o iubeste in care vorbeste despre bucuriile si pierderile de care a avut parte.

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/actu/news-actu/3-premiers-romans-a-decouvrir-absolument-en-fevrier-2022-2128413

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *